Magic отговори на ходатайственото ми писмо и ти е възстановила правата (и на Спиридон) в "родния" ни форум. Не 'и се сърди - тя просто няма време да чете и да разбира кой крив - кой прав, така че се случва да изгони най-високия палавник с крака върху последния чин, а не най-тъпия фукльо, седнал на първия чин.
на медик аз не и се сърдя,тя ми е безлична.
просто 2008 ,когато ставаха подобни ексцесии й казах да уволни продавач и подобни админо-модератори,които само й съсипват форумите.
сахибчо е новата кожа на "продавач".......сега хора,на които тя плаща, тотално я вкараха вътре.
междудругото,както знаеш не съм ходатайствал на никой за отваряне на нов форум,макар,че ми предложиха една камара хора.нямам и нищо общо с отварянето на този сайт.
че дори и на никой не казах ,че съм баннат,едва няколко дни след това имотен балон ме пита в инвестора,защото не може да ме намери.....
та..нямам пръст в "щурма" на имоти.нет,нито ме интересува.
но явно аз бях повода,защото стана след като форумците разбраха,че имам бан.........но дори и аз да съм повода,нямам пръст в това,както и причините са,че много народ отдавна им е писнало от модерирането на наглеци като туинки уинки и продавач.
та....просто съм страничен набюдател и не искам да взимам страна,защото не ме интересува....и знам,че МОГА ДА ПОВЛИАЯ
все пак я съжалявам до някъде меджик,защото и доходите отрекламата в имоти.нет е паднала драстично,а сега както е тръгнало и ще си загуби форумния трафик.......ще има глад в бъдеще...
но все пак това си е бизнес-добрите бизнесмени биват награждавани с растеж,лошите със спад.......кат си плащаш на админи да ти гонят трафика,съответно губиш трафик изчезва......просто е.......а прекалиш ли
в наглостта си,ето я и развръзката:)
тия туинки уиковчета са уникални тъпендери и знаех,че рано или късно сайта ще бъде наказван за неправилния мениджмънт.