Автор Тема: Аджев хан  (Прочетена 2864 пъти)

admin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Публикации: 265
    • Профил
    • Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“
Аджев хан
« -: 26 Май, 2010, 13:01:55 »
http://www.adjevhan.com/

  История на „АджевХан”

Семеен Хотел „АджевХан” е една осъществена мечта на собственика.
В края на 2000г. в покрайнините на гр. Сандански заработи под наем едно малко и уютно заведение, кръстено „Сандански хан при Аджев”. Благодарение на упорития труд, професионализма и желание от страна на фамилията Аджеви и екипа, заведението са наложи и прочу със своята отлична кухня, неповторима атмосфера, чистота и името „АджевХан”.
В продължение на 8 години „АджевХан” бе посещаван от ВИП гости - Български и чуждестранни политици, представители на бизнеса, културата, туристи, гости и граждани на Сандански, които оставаха доволни и впечатлени от храната, и обслужването в това малко уютно заведение, открили мястото където могат да доведат своите семейства и приятели, за да споделят впечатленията и задоволството от предлаганата храна и обстановката в него.
През всички тези години се оформя идеята фамилия Аджеви да построят свой комплекс с хотелска част, механа и малък център за релакс . И след две години строителство в началото на града бе изграден истински крайпътен, модерен Хан, построен в типичният за Региона Възрожденски архитектурен стил. Изграден с много желание, любов и професионализъм, Семеен Хотел „АджевХан” отваря врати в края на 2007 година. Основният екип, добрата кухня – меню и специалитети, са пренасочени в новият хотелски комплекс, за радост на своите гости и почитатели. И резултатите не закъсняват - през 2008 год. БХРА удостои Семеен хотел „Аджев Хан” с приз и грамота за най-добър семеен хотел на годината!
Да си собственик не е само притежаване, а грижа и мъка.
http://www.sobstvenik.com/
Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ http://www.babamartaworld.com/