Автор Тема: Изомат Интернешънал ЕООД  (Прочетена 2292 пъти)

admin

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Публикации: 265
    • Профил
    • Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“
Изомат Интернешънал ЕООД
« -: 29 Май, 2010, 08:25:24 »
Основната философия на ISOMAT представлява предлагането на висококачествени продукти и услуги с цел тоталното удовлетворение на клиентите си.
Поради тази причина фирмата има лаборатории за Изследвания и Развитие, оборудвани с най-съвременна апаратура, за развитие на новаторски продукти, както и лаборатории за Качествен Контрол, така че да се осигурява високото качество на произведените продукти, преди те да пристигнат на пазара.
Относно проектирането, развитието, производството и дистрибуцията на продуктите си, ISOMAT е сертифицирана и прилага системата за гарантиране на качеството ISO 9001.
Лепилата за плочки на ISOMAT, добавките за бетон и мазилките носят маркировката СЕ според изискванията на европейския стандарт ΕΝ12004:2001+Α1:2002. Маркировката СЕ, както е известно, се изисква от Европейския Съюз за горепосочените продукти и декларира съответсвието на качеството с европейските стандарти.
Дейността на фирмата не представлява само производството и дистрибуцията на продукти, но и предлагането на ноу-хау и цялостни решения за проблемите на съвременните сгради. Поради тази причина има отдел за Техническа Подкрепа който включва екип от отлично обучени инженери които предлагат отговорна техническа подкрепа на всеки заинтересован професионалист или любител.
 
http://www.isomat.gr/bg/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/menu-id-92/
Да си собственик не е само притежаване, а грижа и мъка.
http://www.sobstvenik.com/
Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ http://www.babamartaworld.com/