Автор Тема: Обяви за публикувани кадастрални карти и срокове за обжалване  (Прочетена 7576 пъти)

OwnerBG

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Публикации: 109
    • Профил
    • Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“
СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за ДРАГАЛЕВЦИ, район ”ВИТОША”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.42/04.06.2010г.,(до 05.07.2010г. вкл.) заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в сградата на читалището, кв. Драгалевци.

СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за СИМЕОНОВО, район ”ВИТОША”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.42/04.06.2010г.,(до 05.07.2010г. вкл.) заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в сградата на читалището, кв. Симеоново, ул. ”Крайречна” №10, ет.1.

СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за с. ВЛАДАЯ, КНЯЖЕВО И ПРИРОДЕН ПАРК ”ВИТОША”, район ”ВИТОША”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.42/04.06.2010г.,(до 05.07.2010г. вкл.) заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в сградата на ”Геопланпроект” на 8 етаж, стая №1, бул.”Цар Борис ІІІ” №215.

СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за с. ГЕРМАН, район ”ПАНЧАРЕВО”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.42/04.06.2010г., (до 05.07.2010г. вкл.) заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в кметството на с. Герман.

СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, съобщава, че на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за землището на с. ЛОЗЕН, район ”ПАНЧАРЕВО”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.36/14.05.2010г. (до 14.06.2010г. вкл.), заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в СГРАДАТА НА КМЕТСТВО с. ЛОЗЕН.

СЛУЖБАТА ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР СОФИЯ, съобщава, че на основание чл.46, ал.1 и 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър съобщава, че са приети КАДАСТРАЛНАТА КАРТА И КАДАСТРАЛНИЯТ РЕГИСТЪР НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ за землищата на с. ЖЕЛЕЗНИЦА и с.ПЛАНА, район ”ПАНЧАРЕВО”.
В 30-дневен срок от обнародването в ДВ бр.36/14.05.2010г. (до 14.06.2010г. вкл.), заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по кадастралната карта и кадастралния регистър на недвижимите имоти (поземлени имоти, сгради, етажи в сгради, магазини и др.) пред Службата по геодезия, картография и кадастър София в изнесен офис в СГРАДАТА НА КМЕТСТВО с. ЖЕЛЕЗНИЦА.
« Последна редакция: 24 Ноември, 2010, 12:24:57 от admin »
Подбрани статии за собственици на имоти.За купувачи и продавачи си има други места.
http://www.sobstvenik.com/
Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ http://www.babamartaworld.com/