Автор Тема: Фотоволтаичен покрив от IKO solar  (Прочетена 3715 пъти)

Хаджи Балабан

  • Ентусиаст
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Фотоволтаичен покрив от IKO solar
« -: 05 Юни, 2010, 17:50:02 »
http://www.ikosolar.com/?view=&pid=142


Покривите играят критична роля за енергийното управление на сградите. Просторните покривни повърхности не само трябва да бъдат надеждно и трайно изолирани, но също така трябва и да предлагат на собственика широк диапазон от опции във връзка с икономиите на енергия и генерирането на такава. Принадената стойност на един такъв покрив се постига чрез употребата на хидроизолационни системи с висока дълготрайност и здравина (с или без топлоотразяващи свойства), които да действат в хармония с ефикасни термоизолации, събиране и преработка на дъждовните води, природосъобразни системи за „Зелени покриви” или генерирането на частна електрическа енергия посредством инсталирането на фотоволтаични системи.

IKO solar генерира безплатна и екологично чиста енергия.
Нарастващият дефицит от традиционни енергийни запаси, постоянното поскъпване на енергията, както и растящото безпокойство за околната среда ни принуждава да търсим алтернативни източници на енергия. Най-очевидният източник в този контекст е неизчерпаемата слънчева енергия. Леките соларни модули на IKO са сред най-ефикасните системи за
превръщането на слънчева енергия в оползотворимо електричество. Следвайки договореностите на Протокола от Киото, правителствата взеха важни решения относно редуцирането на парниковите газове. В резултат осигуряването на директна държавна подкрепа при инвестиране в електрически генериращи покривни системи е осезаем факт. По тази причина инсталацията на слънчевите модули IKO solar е особено привлекателно капиталовложение.
IKO solar Ви дава възможност да направите инвестиция, която ще Ви носи сериозни приходи и дивиденти, като същевременно незабавно имате и достъп до държавни субсидии.
http://www.jilishta.com/Armormat_Solar.html

Ако някой има опит или знае ценовите листи, да помага.
Изглежда интересно и не се изисква разрешение за строеж