Автор Тема: Хан Крум за циганизацията, Катуница и катуна вътре в нас  (Прочетена 5453 пъти)

admin

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Публикации: 265
  • Профил
  • Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“
Има един човек който пище коментари на различни места с псевдоним Хан Крум.
Тук ще се опитам да събера някои негови мнения

Антициганските отклонения на смазаните плебеи от престъпленията в управлението на екскомунистическата шайка бяха основна медийна линия години наред , Новинар също не пропускаше да насъсква читателите си с етническа омраза. Сега, каквото ще се сърба, тепърва предстои. Днес-утре ще още започнат първи сблъсъци и проливане на кръв, озлобената тълпа, култивирана с простащина и чалга, няма да се спре.

В същото време лидерите на политическите партии се спотайват ,вместо ясно да се разграничат от масовизирането на протеста срещу убийството в Катуница( при десетки хиляди избити по пътищата), политиците си мълчат позорно, снишени заради предстоящите избори, да не би да сбъркат пред избирателите. Подобно пасивно позорно поведение не вещае нищо добро, то ясно дава послание, че им липсва категоричност и авторитет пред населението. Главна вина носи и МВР, даващо закрила на организираната престъпност, култивирала и "асимилирала" за своите цели и голяма част от циганското население.

Простакът Волен Сидеров налудничаво разпалва конфликта, а колебливите действия на премиера и президента доказват,че са само пионки в нечии твърде познати от миналото ръце.
Разбира се, тези т.нар. цигански босове нямаше да ги има, ако МВР си отваряше очите пред масовите сцени с надвикващи се цигани по пазарите: "Цигари мъжки-дамски,батко,айде" и пр., и пр. примери от ежедневието. Че циганските фамилии бяха още впрегнати в услуга на престъпните български мафиотски екскомунистически кланове още в началото на прехода, е известен факт на всички познавачи на метаморфозата.

"Кихането" на съответните полицаи и шефовете им е тъкмо онази предпазна стряха, под която се крият босовете на цигансктата престъпност. Циганите винаги са били страхливи, покровителите им от МВР ги научиха да стават нагли и организирани престъпници за какви ли не престъпни начинания ( вземете изборните гласове например), а липсата на достатъчен брой "четници-извършители" сред оределите български младежи за свършване на черната работа в хилядите ежедневни престъпни кроежи впрегна циганите в инак забранени с табу "бели" територии като пласирането на наркотици и контрабандата с цигари и алкохол и т.н.

 От извършители на дребни криминални деяния,главно тарашене по селскостопански дворове и градини, кражби на метали и пр., днес вече ги виждаме представители на циганското малцинство в типични формирования на организирани банди , добиващи злост за убиване и показно самочувствие на толерирани от властта престъпници, търсещи дори поле за надмощие над българските бандити. Разбира се, екскомунистическата мафия би могла с петнайсетина показни убийства да си опази периметрите, в това отношение примерите са стотици, а разни СИК- самодейци и пр. бяха бързо ликвидирани.

 Тъкмо "циганията" в организираната престъпност е твърде деликатна тема на фона на европейските договорености за правата на човека и нашите дс-босове бързо надушиха изгодата от безнаказаността по понятни причини към циганските престъпления, съответно се възползваха и в края на краищата "циганизираната престъпност" се оказа мого изгодна ниша. Новите насъсквания за "антициганска революция" идеално обслужва интересите на господстващия дс-елит в търсенето на отдушник на озверяващите българи.
Ние допускахме опростачване и зверска злост, ние доускахме изстъпления на лумпенизирани "агитки", вие допускахме платения с рубли психопат Сидеров да върши своята пъклена цел - разпалване на граждански и етнически конфликти в България. Ние допускахме най-корумпираната сила у нас, още ръководеща и контролираща престъпността на всички нива - МВР да вземе властта.

Ние допуснахме мутри и ченгета да вземат в ръцете си управлението на държавата. Ние допуснахме екскомунистическата каста да завърши своята престъпна метаморфоза. А сега накъде? В тъмното никой не гледа кой е циганин, кой българин, всеки може да убива и граби, озверялата тълпа е безлика. Явно диктатурата на Бойко Борисове търсена на всяка цена цел, чието осъществяване се подготвя старателно.
Хан Крум
Да си собственик не е само притежаване, а грижа и мъка.
http://www.sobstvenik.com/
Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ http://www.babamartaworld.com/

admin

 • Administrator
 • Sr. Member
 • *****
 • Публикации: 265
  • Профил
  • Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“
Хан Крум до Калин Руменов 28-09-11 20:58ч
Калине, само да си припомним, че всички, родени в България, граждани имат еднакви по конституция права.
Това означава, че всяка саморазправа, линчуване, убийство, палежи, масови погроми срещу когото и да било е тежко престъпление и следва извършителите му да бъдат задържани от съответните органи, охраняващи обществения ред, след това да бъдат разследвани от прокурор и в обективен съдебен процесда получат присъда.

Затворите у нас в момента са препълнени, при това далеч не само с цигани. Много извършители на престъпления с по-кратки присъди изтърпяват наказанията си в лек затворнически режим, често са амнистирани и излизат предсрочно от затвора.
Една от задачите на превантивната работа срещу престъпленията е да се даде шанс на сгрешилия, особено ако е млад, семен с деца и без криминално минало.
В затворите с по-тежки условия на изтърпяване условията са лоши, да го кажем, два и половина квадратни метра на човек. И там тежкият физически труд е желан от всекиго поради съкращаването на срока за излежаване на присъдата.

Никой циганин или българин не би желал да попада в затвор. Дългият престой разрушанва психиката и човешкото деградира.
Оттук нататък скандиранията за линчуване, смърт на циганина, циганите на сапун и пр. едва ли така спонтанно се самопоявяват като парола. Ти би ли отишъл в циганска къща да убиеш десетина цигански деца ей така, спонтанно в масовката?

И много от циганите работят, много от тях живеят чисто и спретнато, много цигански деца се образоват, виждал съм млада циганка-касиерка в хипермаркет да работи с компютъра наравно с колежките си, виждал съм цигани-шофьори на камиони, таксита, виждал съм цигани да работят като асфалтаджии и т.н.т.

Следователно нещо логиката в изказването ти е доста манипулиращо злобна и звучи така:

"Асан е циганин. Асан е престъпник.Следователно циганите са престъпници".
Съжалявам мнозина вашите поколения, така кофти появили се в последните години на комунистическата проказа. Мнозина нямаха нищо свято,бяха атеисти, напълно опростачени и лишени от хуманизъм, бяха безродници и бягаха в чужбина.
В заключение ще кажа още един път: не ни трябва нито "арабска пролет", нито "английско лято", нито "циганска есен".
Помисли си преди пак да пишеш подобни глупости.
Да си собственик не е само притежаване, а грижа и мъка.
http://www.sobstvenik.com/
Балкански рекорд за „Най-много хора правещи заедно Български мартеници за 5 минути“ http://www.babamartaworld.com/